Fires

Fira de productes ecològics i consum responsable
          Palau Sant Jordi. Barcelona 2014
 

Aquest mes de maig, El Racó dels Àngels estarem a la fira de BioCultura.

Ens podeu trobar a l'estand 368.

 

BioCultura és la fira més important de tot l'estat espanyol i una de les més rellevants del sud d'Europa i de l'arc mediterrani. Aquest any en la seva edició barcelonina, espera més de 700 expositors i uns 70.000 visitants al Palau Sant Jordi. Seran més de 16.000 referències de productes d'alimentació ecològica que formen el major sector de la fira. Però el sector alimentari no és l'únic. L'acompanyen d'altres, com són els productes per a la higiene i la cosmètica amb ingredients certificats; tèxtil orgànic; ecomaterials, mobles i decoració per a l'habitatge; energies renovables; teràpies i medicines complementàries; estalvi i reciclatge; ecologia; medi ambient; turisme rural i cases de repòs; joguines; artesanies; música; llibres i revistes. En Biocultura, el públic troba una oferta comercial, cultural i professional variadíssima que transforma la visita en un acte lúdic, social, imprescindible per a aquest nou món que ens espera a la volta de la cantonada després del gran canvi que s'està produint en tot el planeta.

Us hi esperem!!

Disposem d'entrades al 50% pels nostres clients.
Si esteu interessats en venir i poder gaudir d'aquest descompte, només cal que contacteu amb nosaltres via mail (racodelsangels@gmail.com) o per telèfon (665 27 49 98).
 
El divendres día 9 a las 19h a la sala 5 presentarem el nostre nou projecte "Llegenda de Lluna Blava".  
 

Leyenda de Luna Azul pone sus fundamentos de inicio en la creación de un ambiente inspirador desde donde, a partir de la sensibilización sensorial y emocional, tiene como objetivo orientar y acompañar a las personas en un proceso de descubrimiento de aspectos de nuestra personalidad y nuestro entorno, que nos hacen vivir en un una disociación constante con nosotros mismos como seres humanos integrales. Para ello nos servimos de todas aquellas herramientas que, en conjunto, generan un alto grado de sensibilidad. No es una terapia más: es la suma de todas ellas; es la esencia, el genuino proceso de destilación de nuestras emociones de forma no invasiva en los aspectos cognitivo, axiológico y motor.

Nuestro propósito es sobrepasar el “HASTA AQUÍ HA LLEGADO” , desligándonos de nuestra realidad vital y permitiendo adoptar nuevas perspectivas. ¿El por qué? Porque la sociedad lo necesita. Simplemente.

 Vídeo de presentación de Leyenda de Luna Azul

 
Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per més informació: Ús de les cookies