Avís legal

Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús i utilització del lloc web www.racodelsangels.com (en endavant, LA WEB), del que és titular ROSA MARIA SÁNCHEZ LLAREDO (en endavant, RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET).

La navegació pel lloc web de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET li atribueix la condició d’usuari del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antel·lació possible.

Per això és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà enfront a RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET o enfront a tercers, de qualsevols danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent a l’autoritzada està expressament prohibida, podent RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

Titularitat de la pàgina web

RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informa de les següents dades:

 • Dominis:  https://www.racodelsangels.com
 • ROSA MARIA SÁNCHEZ LLAREDO
 • Nom comercial: RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET
 • Adreça: Ca l'Agustinet - 08699 Vallcebre, Barcelona
 • N.I.F.: 36967159H

Número de registre en el Registre de Turisme de Catalunya: HCC004347

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET es consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

Condicions d'accés i d'utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. No obstant, RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ emplenament del corresponent formulari.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET i a no emprar-los per a, entre altres:

 1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
   
 2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET presta els seus serveis.
   
 3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET o de tercers i, en el seu cas, extreure informació.
   
 4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET o de tercers.
   
 5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
   
 6. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
   
 7. Recollir dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o unes altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET, sense que puguin entendre's cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si s’escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET, sense que pugui entendre's que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari dret algun sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hipervincle no implica en cap cas l'existència de relacions entre RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET dels seus continguts o serveis.

RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base dels mateixos.

Exclusió de garanties i de responsabilitat

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET exclou, fins a on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 1.  La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
   
 2.  La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
   
 3. L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera exemplificativa, RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre web màster (administrador del lloc web). La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar a l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET no es responsabilitza de l'establiment d’hipervincles per part de tercers.

Protecció de dades personals

A RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions de diferent naturalesa en funció del formulari.

Responsable:

RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET

Legitimació:

Execució d’un contracte.

Consentiment de l’interessat.

Destinataris:

No se cediran dades a tercers, exceptuant el cas que es compti amb l'autorització explícita de l'interessat o bé per obligació legal.

Drets:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament a info@racodelsangels.com.

 

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: enviant un correu electrònic a info@racodelsangels.com o una carta a Ca l'Agustinet - 08699 Vallcebre, Barcelona. Més informació

Procediment en cas de realització d'activitats de caràcter il·lícits

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi al lloc web del RACÓ DELS ÀNGELS - MASIA CA L'AGUSTINET, serà aplicable la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals de Barcelona (España).

Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d'entendre's com una guia sense propòsit de validesa legal.

Política de cookies

Què són les cookies?

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari.

Per a què utilitzen les cookies aquesta pàgina web i quins són?

Aquesta pàgina web utilitza les cookies per a una sèrie de finalitats, incloses:

 • Anàlisi: són aquelles cookies que bé, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'experiència de l'usuari.
   
 • Tècniques: Són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra pàgina web. Permeten per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, accedir a parts d'accés restringit, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per a poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
   
 • Sessió: Les cookies de sessió permeten al lloc que estàs visitant mantenir un seguiment del teu moviment d'una a una altra pàgina, de manera que no et demanarà la informació que ja li has donat anteriorment. Les cookies et permeten moure't per moltes pàgines d'un mateix lloc de manera ràpida i fàcil, sense haver d'autenticar-te de nou o tornar a iniciar el procés en cada zona que visites.

Trobareu el detall de les cookies utilitzades en aquesta pàgina web i més informació a Utilització de cookies

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per més informació: Ús de les cookies